Ben je notaris en wil je graag meer klanten aantrekken?

Meld je aan en laat het vinden van nieuwe klanten aan ons over!


Probeer gratis!

leads bedrijf aanmelden

Notaris leads: verhoog je omzet!

Ben je een notaris en wil je graag meer klanten aantrekken om je omzet te verhogen? Zoek dan niet verder en laat het vinden van potentiële klanten aan ons over. Je betaalt altijd een vaste prijs per lead én alleen per ontvangen lead. Je loopt dus geen enkel risico!

Op deze pagina lees je alles over onze leadservice, hoe je notaris leads kunt kopen en wat de voordelen zijn.

Probeer de leadservice gratis uit!

Je ontvangt 5 gratis notaris leads om met de voordelen van onze service kennis te maken. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op!

Voordelen van onze service

Wat zijn de voordelen van onze notaris leadservice?

 • Je hoeft verder geen geld uit te geven aan marketing. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten bij ons online aanvragen doen.
 • Iedere aanvraag wordt eerst door ons service center op kwaliteit gecontroleerd, voordat hij naar jou wordt doorgestuurd.
 • Het rendement van je investering is gemakkelijk te berekenen, want je betaalt een vaste prijs per lead.
 • Wij doen niet aan een ingewikkeld abonnement of hoge instapkosten, je betaalt per ontvangen lead.
 • Leads reclameren is ook mogelijk. Dan betaal je niet voor leads die niet goed zijn.

Wat zijn leads?

Leads zijn online aanvragen van potentiële klanten. Bij ons gaat het vaak om offerteaanvragen. Een klant laat daarmee zijn interesse zien in jouw diensten. Het is vervolgens aan jou om de klant een aantrekkelijk aanbod te doen.

Wij zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar in Google zijn. Daar gebruiken we moderne technieken voor websiteverbetering voor en de beste teksten.

Jij geeft zelf aan welke notaris leads je wilt ontvangen en in welke regio. Ook betaal je bij ons geen hoge instapkosten. Onze service is glashelder en eenvoudig: je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt en dan ook nog een vaste prijs per lead.

Betaal een vaste prijs per lead!

Geen ingewikkeld abonnement of hoge instapkosten.

Bedrijf aanmelden

Hoe werkt het kopen van notaris leads?

Vind je de acquisitie van klanten lastig? Lukt het je niet om nieuwe klanten te vinden? Het kopen van leads is heel simpel. Eerst bepaal je welke notaris leads je wilt ontvangen. Dat is helemaal afhankelijk van welke werkzaamheden jouw kantoor doet of wat je specialisatie is. Ook geef je aan in welke regio je actief bent.

Wij zorgen er vervolgens met kwalitatieve teksten en de nieuwe websitetechnieken voor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten bij ons aanvragen doen. Die aanvragen komen allemaal binnen bij ons servicecenter. Is de kwaliteit goed? Dan sturen we de aanvraag door naar jou.

Je neemt vervolgens zelf contact op met de klant op de opdracht binnen te halen.

Ook leads ontvangen? Vul het contactformulier in.

Altijd kwalitatieve leads

Een van de voordelen van onze service is dat je altijd kwalitatieve notaris leads ontvangt. Hoe zorgen we voor een constante kwaliteit?

Ten eerste komt iedere lead bij ons servicecenter binnen, waar deze op kwaliteit gecontroleerd wordt. Zijn de contactgegevens volledig en is de opdracht duidelijk omschreven? Alleen als dat het geval is, wordt de aanvraag doorgestuurd.

Ten tweede is het mogelijk om leads te reclameren. Ondanks de strenge controle kan het toch voorkomen dat er verkeerde lead tussen zit. Deze kun je dan eenvoudig terugsturen.

Vaste prijs per lead

Onze leadservice is duidelijk en transparant, ook wat betreft de kosten.

Wat zijn de voordelen van onze glasheldere service?

 • Je hoeft verder geen geld in marketing te investeren.
 • Bij ons betaal je geen instapkosten en zit je niet vast aan een duur abonnement.
 • Je betaalt alleen voor ontvangen leads. Je loopt dus geen risico.
 • Door de vaste prijs is het rendement van je investering gemakkelijk te berekenen.

Gratis proberen en profiteren van de voordelen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor je bedrijf te bespreken.

Leads op exclusieve basis

Bij ons kun je twee soorten notaris leads kopen: op basis van vergelijken en op exclusieve basis. Wanneer je kiest voor op basis van vergelijken, worden de online aanvragen ook naar andere notariskantoren in de buurt gestuurd. Je zorgt er zelf met een aantrekkelijk aanbod voor dat je de klant aan jouw bedrijf bindt.

Bij leadgeneratie op exclusieve basis ben jij de enige die de aanvragen ontvangt. Je hebt dan dus geen last van concurrentie. De kans op het binnenhalen van de opdracht wordt daardoor groter.

Welke leads wil je ontvangen? Dit zijn de mogelijkheden!

Wanneer je via onze service leads wilt verkrijgen, geef je eerst aan welke soorten leads je wilt ontvangen. Op deze manier ontvang je alleen opdrachten die je ook kunt uitvoeren. Ook geef je aan in welke regio je actief bent.

Welke soorten notaris leads zijn er?

 • Personen en familie: het opstellen van een samenlevingscontract of een testament.
 • Huis en hypotheek: wanneer je gespecialiseerd bent in het opstellen van aktes van levering, hypotheekaktes of koopcontracten.
 • Stichting en bedrijf: voor werkzaamheden zoals het controleren en opstellen van statuten of het oprichten van een besloten vennootschap.
 • Andere wensen? In overleg is er veel mogelijk!

bedrijf aanmelden

Ook notaris leads inkopen? Neem contact op!

Met onze leadservice wordt nieuwe klanten werven wel heel gemakkelijk. Je betaalt een vast bedrag en je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt. Je loopt dus geen enkel risico. Bovendien ontvang je alleen kwalitatieve leads, door de handmatige controle in ons servicecenter.

Ben je overtuigd van onze voordelen en wil je onze leads uitproberen?

Om je te laten zien hoe handig onze service is, kun je gratis 5 leads ontvangen. Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met je op over de mogelijkheden!

Probeer gratis!