notaris offertes

Gratis notaris offertes vergelijken

Ben je op zoek naar een ervaren notaris die je kan helpen bij het opstellen van een testament, het opmaken van een samenlevingscontract, of het afhandelen van bijvoorbeeld erfrecht? Heb je een vraag over zaken omtrent personen en familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag gratis en zonder verplichting offertes aan.

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Vul op het offerteformulier zo exact mogelijk je wensen in, en wij sturen je spoedig enkele vrijblijvende offertes toe.

Het is vervolgens aan jou om de gekregen offertes te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij garanderen aantrekkelijke tarieven en een snelle en vakkundige hulp bij al het notariswerk rondom familiezaken.

Alle voordelen op een rijtje

Ben je op zoek naar een notaris die je van dienst kan zijn tegen goedkope tarieven? Of wil je gegarandeerd binnen korte tijd geholpen worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

  • De goedkoopste tarieven
  • Vakkundige hulp & persoonlijk advies
  • Ruime ervaring in het vakgebied
  • Offerteaanvraag is gratis en zonder enige verplichting

Welke diensten vallen onder personen en familie?

Regelmatig krijgen we bij ons notariskantoor de vraag welke diensten er precies vallen onder de categorie personen en familie. Hoewel de exacte vorm van de hulp kan variëren, werken wij binnen deze categorie met zaken als testament, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, voogdij, verklaring van erfrecht, schenking, volmacht en het maken van een samenwerkingscontract. Hiervoor werken wij onder andere met verschillende standaard formats, die aan jouw eisen kunnen worden aangepast. Wil je graag weten of onze notarissen ook jou kunnen helpen? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in. Wij zullen je vragen snel beantwoorden, en sturen je desgewenst een aantal offertes toe.

Transparante werkwijze

Wij beheren een netwerk van ervaren notarissen uit het hele land. Ben je op zoek naar goedkope hulp bij het afhandelen van de erfenis, of het afsluiten van een samenlevingscontract? Dan zullen wij op basis van jouw wensen een aantal van onze notarissen benaderen voor een offerte op maat. Zij zullen deze vervolgens naar jou toesturen, zodat jij meerdere offertes met elkaar kunt vergelijken. Zo is het mogelijk om met het goedkoopste aanbod tot wel 25% te besparen! Wie een offerte bij ons aanvraagt zit nergens aan vast: u bepaalt of u op een aanbod ingaat of niet.
Wij helpen je graag.

Vergelijk, kies en bespaar!

Zoals gezegd is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de kosten voor notariële ondersteuning. Het is dan wel belangrijk om meerdere offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kijk hierbij niet alleen naar de aangegeven eind tarieven, maar ook naar eventuele extra notariskosten, zoals de kosten voor wijzigingen in een eerste versie van een testament, of de prijs voor een adviesgesprek. Vergelijk de aanbiedingen en kies voor de notaris die het beste bij jou past! Wij garanderen altijd een snelle en vakkundige ondersteuning door één van onze specialisten.

notaris offerte