offerte huis en hypotheek

Gratis notaris offertes vergelijken

Wil je graag verhuizen en ben je van plan om je eerste eigen huis aan te schaffen? Heb je een vraag over het opstellen van een hypotheekakte? Of heb je een andere klus omtrent huis en hypotheek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Je ontvangt dan zo snel mogelijk diverse offertes van notarissen uit je regio.

Door de offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod is het mogelijk tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke tarieven. Wij zijn jou met alle plezier van dienst!

Alle voordelen op een rijtje

Maak je gebruik van de diensten van één van de specialisten uit ons netwerk, of het nou gaat om de professional met de goedkoopste offerte of een iets duurdere aanbieding, dan profiteer je van verschillende voordelen.

  • Vakkundige hulp & persoonlijk advies
  • Ruime ervaring in het vakgebied
  • Offerteaanvraag is gratis en zonder enige verplichting

Welke diensten vallen onder huis en hypotheek?

Bij het kopen van een huis is altijd de hulp van een notariskantoor nodig. Een notaris stelt onder andere de hypotheekakte op, en is de bemiddelaar tussen de hypotheeknemer en hypotheekgever. Daarnaast kunnen notarissen ook een akte van levering opstellen bij de overdracht van een woning. Een dergelijke overdracht bestaat dan ook uit een laatste inspectierondje door het huis en het tekenen van deze akte van levering. Heb je een vraag over de koop of verkoop van een huis? Of wil je weten welke rechten en plichten je hebt met een hypotheek? Onze notarissen geven je graag deskundig advies.

Transparante werkwijze

Wanneer je gebruik maakt van onze service, dan zul je eerst jouw wensen aan moeten geven voor de diensten van een (goedkope) notaris. Op basis van de doorgegeven eisen en het maximale budget gaan wij op zoek naar enkele notarissen bij jou in de buurt die hieraan voldoen. Zij zullen jou een offerte op maat toesturen, welke jij kan vergelijken. Zo kies je zelf voor de goedkoopste professional uit ons netwerk, die goed bij jou past. Voor welke notaris die zich bij ons heeft aangesloten je ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke tarieven.

notaris offertes

Vergelijk, kies en bespaar!

Het vergelijken van offertes kan leiden tot een besparing van wel 25%! Bij het vergelijken van de offertes moet je niet zomaar uitgaan van de notariskosten die je onderaan de offerte ziet staan. Bij een aantal specialisten moet je namelijk rekening houden met eventuele extra tarieven voor bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigingen in een notarieel document of notariskosten voor een adviesgesprek. Vergelijk de prijsopgaven dan ook nauwkeurig, en kies voor het goedkoopste aanbod, of het aanbod dat het beste bij u past. Zit er tussen de offertes geen geschikte notaris? Bij ons zit u nergens aan vast! Wij helpen u desgewenst graag verder met zoeken.