Offertes vergelijken

Wil je graag verhuizen en ben je van plan om je eerste eigen huis aan te schaffen? Heb je een vraag over het opstellen van een hyptoheekakte? Of ben je benieuwd naar de afhandeling van een overdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Via ons offerteformulier vraag je gemakkelijk en snel een aantal vrijblijvende offertes aan bij erkende en goedkope notarissen bij jou in de buurt. Door deze met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod is het mogelijk tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke tarieven. Wij zijn jou met alle plezier van dienst!

Transparante werkwijze

Wanneer je gebruik maakt van onze service, dan zul je eerst jouw wensen aan moeten geven voor de diensten van een (goedkope) notaris. Op basis van de doorgegeven eisen en het maximale budget gaan wij op zoek naar enkele notarissen bij jou in de buurt die hieraan voldoen. Zij zullen jou een offerte op maat toesturen, welke jij kan vergelijken. Zo kies je zelf voor de goedkoopste professional uit ons netwerk, die goed bij jou past. Voor welke notaris die zich bij ons heeft aangesloten je ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke tarieven.

Welke diensten vallen onder huis en hypotheek?

Bij het kopen van een huis is altijd de hulp van een notariskantoor nodig. Een notaris stelt onder andere de hypotheekakte op, en is de bemiddelaar tussen de hypotheeknemer en hypotheekgever. Daarnaast kunnen notarissen ook een akte van levering opstellen bij de overdracht van een woning. Een dergelijke overdracht bestaat dan ook uit een laatste inspectierondje door het huis en het tekenen van deze akte van levering. Heb je een vraag over de koop of verkoop van een huis? Of wil je weten welke rechten en plichten je hebt met een hypotheek? Onze notarissen geven je graag deskundig advies.

Alle voordelen op een rijtje

Maak je gebruik van de diensten van één van de specialisten uit ons netwerk, of het nou gaat om de professional met de goedkoopste offerte of een iets duurdere aanbieding, dan profiteer je van verschillende voordelen. Wij garanderen onder andere:

  • Goedkope notariskosten
  • Directe hulp bij overdracht
  • Persoonlijk advies
  • Vakkundige ondersteuning
  • Ruime ervaring binnen het vakgebied

Offertes aanvragenAkte (*)


Aanvullende dienst (*)
1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


notaris offertes

Vergelijk, kies en bespaar!

Het vergelijken van offertes kan leiden tot een besparing van wel 25%! Bij het vergelijken van de offertes moet je niet zomaar uitgaan van de notariskosten die je onderaan de offerte ziet staan. Bij een aantal specialisten moet je namelijk rekening houden met eventuele extra tarieven voor bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigingen in een notarieel document of notariskosten voor een adviesgesprek. Vergelijk de prijsopgaven dan ook nauwkeurig, en kies voor het goedkoopste aanbod, of het aanbod dat het beste bij u past. Zit er tussen de offertes geen geschikte notaris? Bij ons zit u nergens aan vast! Wij helpen u desgewenst graag verder met zoeken.