Offertes vergelijken

Ben je als beginnend ondernemer van plan om je eigen bedrijf op te richten, maar heb je geen idee waar je beginnen moet? Heb je een vraag over het afdekken van het ondernemersrisico? Of wil je bij een samenwerking weten of een vennootschap onder firma of als BV het beste werkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze notarissen helpen je met alle plezier verder en geven je graag deskundig advies. Vul hiervoor op ons offerteformulier je vragen en wensen zo nauwkeurig mogelijk in, en wij sturen je binnen kort enkele vrijblijvende offertes toe, die je zelf kunt vergelijken.

Transparante werkwijze

Wie gebruik maakt van onze service, profiteert van de snelheid en kennis van een landelijk netwerk. Zodra jouw vraag bij ons binnenkomt, zullen wij deze doorsturen naar enkele goedkope notarissen bij jou in de regio. Deze maken vervolgens een offerte op maat, welke zij naar jou toesturen. Het is dan aan jou om de offertes te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en zo te kiezen voor het goedkoopste aanbod, of de notaris die het beste bij jou past. Ondanks de goedkope notariskosten van onze professionals garanderen wij een snelle en vakkundige hulp. Wij zijn je graag van dienst.

Welke diensten vallen onder stichting en bedrijf?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag waarvoor zij de ondersteuning van een notaris uit ons netwerk in kunnen schakelen. Dit is niet in één zin te beantwoorden, maar binnen de categorie stichting en bedrijf, helpen onze notarissen u onder andere graag bij het oprichten van een vereniging, stichting of onderneming. Daarnaast kunnen zij dienst doen als getuige bij het ondertekenen van een statutenwijziging. Met name bij kleinere organisaties wordt vaak vergeten dat ook een statutenwijziging de ondersteuning van een notaris vereist. Wij kunnen tegen goedkope notariskosten deze dienst voor u uitvoeren. Vraag via het offerteformulier naar de tarieven en voorwaarden.

Alle voordelen op een rijtje

Wie één van de notarissen uit ons netwerk inschakelt, zal profiteren van verschillende voordelen. Zo garanderen wij bij onze service onder andere het volgende:

  • Goedkope notariskosten
  • Directe hulp bij oprichting van een bedrijf
  • Persoonlijk advies
  • Vakkundige ondersteuning
  • Ruime ervaring binnen het vakgebied

notariskantoor vergelijken

Offertes aanvragenAkte (*)


Bij oprichting B.V. / N.V.:
Volstorting in contantenVolstorting in natura

1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


notaris offerte aanvragen

Vergelijk, kies en bespaar!

Ben je op zoek naar een ervaren notaris die je kan helpen bij het vinden van de juiste bedrijfsvorm? Die weet hoe je jouw bedrijf moet inschrijven bij de kamer van koophandel? Of die advies kan geven over de verschillende voorwaarden waaraan een zaak moet voldoen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Door via het offerteformulier je wensen door te geven, ontvang je snel enkele vrijblijvende (goedkope) offertes. Vergelijk deze zelf op basis van de aangegeven notariskosten en extra tarieven en bespaar zo wel tot 25% op de uiteindelijke kosten. U kiest zelf voor de goedkoopste professional die het beste bij u past!